Τρόπος και έξοδα αποστολής

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα με τους παρακάτω τρόπους:

Α) Απευθείας από τα γραφεία της επιχείρησης, Παπαναστασίου 57, Λάρισα.

Β) Από συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Το κόστος είναι 5€ ανά αποστολή, ανεξάρτητα από τα τεμάχια που αγοράζετε. Για κάθε πανελλαδική αποστολή η χρέωση είναι 5€ ανεξαρτήτου όγκου, ποσότητας ή βάρους. Για το tripper.gr  δεν υπάρχουν δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές. Όλες οι περιοχές της Ελλάδας εξυπηρετούνται χωρίς έξτρα κόστος.

Όταν το κόστος ξεπερνά τα 200€ δεν πληρώνετε μεταφορικά!

Οι χρεώσεις αυτές ισχύουν για μεταφορικά εντός Ελλάδας. Σε περίπτωση αποστολής εκτός Ελλάδας επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το κόστος των μεταφορικών.

 

Χρόνος Παράδοσης

Για όλα τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 ημέρες, ενώ για τα προίόντα που δεν είναι σε άμεση διαθεσιμότητα ο χρόνος παράδοσης είναι 3-5 ημέρες.


Παραλαβή Προϊόντων

Κατά την παραλαβή των προϊόντων παρακαλούμε όπως ελέγξετε την ακεραιότητα των προϊόντων τη στιγμή που τα παραλαμβάνετε και εν συνεχεία υπογράψτε το σχετικό έγγραφο παραλαβής.

Η υπογραφή σας στο έντυπο παραλαβής συνεπάγεται ότι το προϊόν έφτασε στον χώρο σας χωρίς φθορά.

Σε περίπτωση μη παραλαβής του προϊόντος (και εφόσον έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της παραγγελίας), παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών στο email info@tripper.gr ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2410 259900. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, θα σας συνιστούσαμε να αναφέρετε τον ειδικό κωδικό παραγγελίας που έχει αποσταλεί στη διεύθυνση email που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας.