Κατασκευαστής: ALTRIDER
Κωδικός Προϊόντος: ALT-SA15-1-25
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
52,00€

Ένα επαναστατικό προϊόν ασφαλείας και εργονομίας από την κορυφαία AltRider.

Ο μέσος οδηγός χρειάζεται 0,5 – 1 δευτερόλεπτο να αντιδράσει σε κινδύνους. Αυτό σημαίνει ότι με μια ταχύτητα 100 χλμ, πριν αντιδράσουμε θα έχουμε «ταξιδέψει» 7-15 μέτρα πριν να είμαστε πραγματικά σε θέση να αντιδράσουμε. Τα περισσότερα εργοστασιακά πετάλ φρένου δεν μπορούν να αλλάζουν θέση, ενώ οι περισσότεροι οδηγοί μεικτών καταστάσεων (τύπου ADV) συνεχώς αλλάζουν την θέση του πετάλ προκειμένου να το φέρουν στα μέτρα τους μεταξύ της καθιστής και της όρθιας οδήγησης. Αν όμως το πόδι μας δεν είναι στην πραγματικά σωστή θέση, αυτό διπλασιάζει τον χρόνο αντίδρασης. Γι’αυτό το λόγο σε φωτογραφίες με αγωνιζόμενους βλέπουμε 1 ή 2 δάκτυλα πάντα στο εμπρός φρένο. Η Altrider έλυσε αυτό το πρόβλημα δημιουργώντας το Dual Control Brake System. Υπάρχουν 2 μέρη τα οποία βελτιώνουν τον έλεγχο και το χρόνο αντίδρασης : Ο αποστάτης και η μεγέθυνση.

Ο αποστάτης
Όταν είμαστε σε καθιστή θέση, το γόνατο του αναβάτη φυσικά έχει γωνία προς τα κάτω 90o από το κάτω μέρος του ποδιού, ενώ όταν είμαστε όρθιοι, η γωνία είναι κατά πολύ μεγαλύτερη. Χρησιμοποιώντας τα εργοστασιακά πετάλ φρένου, είναι πρακτικά αδύνατο να έχεις την ίδια «απόδοση» όντας στην καθιστός και στην όρθια θέση. Με την επέκταση και τον αποστάτη της AltRider, υπάρχουν 2 θέσεις για το πετάλ του φρένου και έτσι είτε είμαστε καθιστοί είτε όρθιοι έχουμε την βέλτιστη απόδοση.

Η μεγέθυνση
Το εναλλασσόμενο τερέν στις εκδρομές μας χρειάζεται συνεχώς αλλαγές στη θέση του σώματος, και επομένως και στα πόδια μας. Με τη μεγέθυνση, είναι πολύ πιο εύκολο να «βρούμε» το φρένο, προσφέροντάς μας καλύτερο έλεγχο στο φρένο.


Χαρακτηριστικά :

 • Ατσάλινη βάση για μέγιστη αντοχή
 • 100% κατασκευασμένο στις ΗΠΑ
 • 22 χιλ. και 32 χιλ. ανύψωση του λεβιέ
 • Μικρά pin εγκαθίσταται στην επέκταση έτσι ώστε να έχουμε ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο

  Προσοχή-- Η τιμή αναφέρεται μόνο στην επέκταση στου πεντάλ φρένου

  Μπορείτε να παραγγείλετε extra και τους αποστάτες

  • 22 χιλιοστών με επιπλέον κόστος 25e
  • 22 χιλιοστών + αποστάτης 32 χιλιοστών με επιπλέον κόστος 55e
  ΜΑΡΚΑ
  Μάρκα KTM
  Μοντέλο 1290
  ΤΥΠΟΣ
  Κατασκευαστής ALTRIDER

  Γράψτε μια αξιολόγηση

  Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!