Κατασκευαστής: AGV
Κωδικός Προϊόντος: AGV-211201A2IY005
Διαθεσιμότητα: 5 - 10 Μέρες
744,00€ από799,95€

Διαθέσιμες Επιλογές

AGV  SPORTMODULAR MULTI E2205 - STRIPES CARBON/RED ανοιγόμενο κράνος

Η AGV παρουσιάζει το πρώτο SportModular κράνος στον κόσμο!!

Όταν η πλεον εξελιγμένη τεχνολογία, η μεγάλη εμπειρία από τους αγώνες GP και το πάθος για τη μοτοσυκλέτα συνδυάζονται, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι παρά ένα κορυφαίο κράνος όπως το SportModular!

Το SportModular αποτελεί την άριστη υλοποίηση του συνδυασμού της απόδοσης ενός Fullface κράνους και της άνεσης ενός ανοιγόμενου κράνους!

Κατασκευασμένο εξ΄ολοκλήρου με ίνες Carbon (κέλυφος και πηγούνι), αυτή η ειδική δομή επιτυγχάνει τις ίδιες επιδόσεις προστασίας του Pista GP R της MotoGP σε μια εξαιρετικά ελαφριά κατασκευή, συνδυάζοντας τα υψηλότερα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας.


Σχεδιασμένο για να προσφέρει ορατότητα 190 ° όπως ακριβώς η δυνατότητα των ανθρώπινων ματιών, το SportModular έχει σχεδιαστεί στην αεροδυναμική σήραγγα επιτυγχάνοντας εξαιρετική ηχομόνωση, αεροδυναμική σταθερότητα και αερισμό.

Ο συμβιβασμός δεν είναι στη φύση της Agv! Έτσι ξαναέγραψε τους κανόνες για τα ανοιγόμενα κράνη δημιουργώντας το αδύνατο για όσους το ζητάνε !!! Ένα ανοιγόμενο κράνος με compact διαστάσεις, χαμηλό βάρος και την εφαρμογή και ασφάλεια που προσφέρει το ασφαλέστερο στον κόσμο κράνος, το AGV Pista GP R!

Το SportModular είναι το πρώτο 100% Carbon fiber ανοιγόμενο κράνος. Έτσι δεν υπάρχει κανένας συμβιβασμός στο βάρος, την δύναμη και την απορρόφηση της κρούσης.

Με 3 μεγέθη κελύφους διασφαλίζει άριστη εφαρμογή και βάρος μόλις 1295γρ. που κανένα άλλο ανοιγόμενο κράνος δεν μπορεί να πλησιάσει!

Το σύστημα κλεισίματος Double D-ring είναι το ασφαλέστερο και είναι η μόνη επιλογή στο Motogp. Όμως για αυτό το κράνος ούτε και αυτό ήταν αρκετό και έτσι επανασχεδιάστηκε με Τιτάνιο , καθιστώντας το  απόλυτα ανθεκτικό στη διάβρωση ενώ παράλληλα είναι  45% ελαφρύτερο από το χάλυβα.


Συνολική όραση. Με κάθε έννοια.
Δες περισσότερα. Νοιώσε περισσότερα. Με απόλυτο έλεγχο!

Η ζελατίνα του κράνους κατηγορίας Class 1 optics , προσφέρει πανοραμική όραση 190 ° και κατακόρυφη 85 °!

Οδηγήστε με άνεση χάρη στην αντιθαμβωτική ζελατίνα Anti-Fog Max Vision Pinlock 120 με ευρύτερη κάλυψη κατά 42%.

Σύστημα μικροανοίγματος της Ζελατίνας με ασφάλεια , εύχρηστο στην χρήση με γάντι.

Σχεδιασμένο σε αεροδυναμική σήραγγα έχει επιτύχει άριστη αεροδυναμική  που  επιτρέπει στον αναβάτη να απολαμβάνει ξεκούραστα την πολύωρη οδήγηση με εξαιρετική σταθερότητα!

Εξελιγμένο ρυθμιζόμενο σύστημα αεραγωγών με απόσβεση που προσφέρουν ιδανικό αερισμό στον αναβάτη σε όλες τις συνθήκες!

Εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου , που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη άνεση στον αναβάτη , ειδικά σε πολύωρη οδήγηση. Η εξέλιξη του κράνους σε αεροδυναμή σήραγγα οδήγησε σε θεαματική βελτίωση και εξέλιξη της ηχομόνωσης του SportModular AGV.


ΜΑΡΚΑ
Μοντέλο SPORTMODULAR
ΤΥΠΟΣ
Κατασκευαστής AGV

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!