Κατασκευαστής: MONIMOTO
Κωδικός Προϊόντος: MONIMOTO-001
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
159,00€

Το Monimoto είναι μια έξυπνη και αξιόπιστη συσκευή Gps Tracker που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε όχημα όπως μοτοσυκλέτα, αυτοκίνητο, atv, scooter κ.α.

Η πανεύκολη τοποθέτηση-εγκατάστασή του στο όχημά σας, σε συνδυασμό με την αυτόνομη λειτουργία του χωρίς την ανάγκη καλωδίωσης το καθιστά την ιδανική επιλογή για να εντοπίσετε το όχημά σας σε περίπτωση κλοπής.

Κατεβάστε την ειδική εφαρμογή στο κινητό σας (smartphone) και σε περίπτωση μετακίνησης του οχήματός σας θα ειδοποιηθείτε ,ενώ παράλληλα θα λάβετε και συντεταγμένες με την τοποθεσία του!

Τι περιλαμβάνει η συσκευασία

  • Συσκευή Monimoto
  • Κλειδί μπρελόκ 
  • Μπαταρίες (2 x CR123A ) για τη συσκευή
  • Μπαταρία (1 x CR2032 ) για το κλειδί-μπρελόκ
  • Κάρτα SIM παγκόσμιας εμβέλειας (αν θέλουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και δική μας sim card). Για τους πρώτους 2 μήνες, δεν υπάρχει καμία χρέωση για την sim. Από τον 3ο μήνα υπάρχει χρέωση 3 ευρώ/μήνα για την υπηρεσία ειδοποίησης, και πληρώνεται μέσω Αpp Store / Google Play. Η κάρτα επιλέγει τον δυνατότερο πάροχο, ανάλογα με το που βρισκόμαστε. Αν δεν θέλετε αυτή τη χρέωση, μπορείτε να βάλετε οποιαδήποτε κάρτα επιθυμείτε.

Τρόπος λειτουργίας

Το Monimoto διαθέτει ένα κλειδί-μπρελόκ το οποίο είναι συνδεδεμένο με τη συσκευή.

Όταν το κλειδί-μπρελόκ είναι σε απόσταση μέχρι 10 μέτρα η συκευή δεν ενεργοποιείται.

Σε περίπτωση που το κλειδί-μπρελόκ βρίσκεται εκτός εμβέλειας (απόσταση μεγαλύτερη από 10 μέτρα) και το όχημά σας μετακινηθεί

-σε διάστημα 1 λεπτού δεχόμαστε κλήση για να ενημερωθούμε σχετικά με τη μετακίνηση του οχήματος

-30 δευτερόλεπτα μετά την κλήση δεχόμαστε μήνυμα με τις συντεταγμένες της τοποθεσίας του οχήματος στην εφαρμογή της monimoto σε μορφή Google Maps

-Σε περίπτωση που δεν ανοίξουμε το μήνυμα στην εφαρμογή της monimoto , έρχεται μήνυμα στο κινητό μας (sms) με την τοποθεσία του οχήματός μας.

Πλεονεκτήματα Monimoto

-Πολύ γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση στο όχημά μας . Απλά το τοποθετείτε σε μια κρυφή θέση και είναι ήδη έτοιμο !

-Αυτονομία σε ενέργεια μιας και τροφοδοτείται από τις μπαταρίες του (διάρκεια 1 εώς 2 χρόνια) και δεν συνδέεται με την μπαταρία του οχήματος . Έτσι δεν επηρρεάζει την μπαταρία του οχήματός μας .

-Μπορεί πολύ εύκολα να μεταφερθεί από ένα όχημα σε ένα άλλο. Επίσης μπορείτε από την ειδική εφαρμογή να ελέγχετε περισσότερες συσκευές Monimoto σε περισσότερα οχήματα από την ίδια εφαρμογή.

-Σας καλεί στο κινητό που έχετε δηλώσει ώστε να έχετε άμεσα ενημέρωση για την μετακίνηση του οχήματός σας .

-Η άμεση ενημέρωση σας βοηθάει να επέμβετε άμεσα και να αυξηθούν οι πιθανότητες εύρεσης του οχήματός σας.

Συχνότητα ειδοποιήσεων

Αν ρυθμίσετε την συσκευή στην υψηλή ευαισθησία τότε θα στέλνονται ειδοποιήσεις  εφόσον  η συσκευή αντιληφθεί κίνηση για περισσότερο από 2 sec.

Στην ρύθμιση κανονικής ευαισθησίας οι ειδοποιήσεις στέλνονται εφόσον η συσκευή αντιληφθεί κίνηση για περισσότερο από 5 sec.

Κατά τη διάρκεια μετακίνησης του οχήματος το Monimoto στέλνει την τοποθεσία του κάθε 5 λεπτά, ενώ αν ακινητοποιηθεί εξακολουθούν να στέλνονται οι συντεταγμένες του οχήματος κάθε 30 λεπτά.

Για να λειτουργήσει η εφαρμογή Monimoto θα πρέπει το κινητό σας να είναι

- iOs 9.0 ή Android 5.0 ή νεώτερη έκδοση

-Bluetooth 4.0  ή νεώτερη έκδοση


Διαστάσεις 126 χιλ*35χιλ

Το Monimoto ανταποκρίνεται στο πρότυπο IP65, δηλαδή προστατεύται από σκόνη και νερό χαμηλής πίεσης (συστήνεται η αποφυγή έκθεσης σε νερό υπό υψηλή πίεση όπως μηχανήματα πλυσίματος). Το κλειδί του monimoto δεν είναι αδιάβροχο.

Εγγύση 2 χρόνια


ΤΥΠΟΣ
Κατασκευαστής MONIMOTO

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Σχετικά Προϊόντα