Κατασκευαστής: GARMIN
Κωδικός Προϊόντος: GA-010-01605-10
Διαθεσιμότητα: 2 - 5 Μέρες
269,00€

Smartwatch με GPS και καρδιακούς παλμούς από τον καρπό

  • Smartwatch με GPS με οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης και ευκρίνειας ακόμα και στον ήλιο
  • Ενσωματωμένες εφαρμογές για αθλήματα με GPS όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση και άλλα χωρίς να απαιτείται σύνδεση με τηλέφωνο
  • Προσαρμόστε το ρολόι με δωρεάν εμφανίσεις ώρας, widgets και εφαρμογές από το κατάστημα Connect IQ™
  • Λάβετε έξυπνες ειδοποιήσεις1 και συμβουλές από το Garmin Connect™ όταν συνδέετε το τηλέφωνό σας
  • Μέχρι 8 μέρες αυτονομία μπαταρίας2 σε λειτουργία ρολογιού/activity tracker ή μέχρι 13 ώρες με χρήση GPS

 

Παλμοί όλη την ώρα

Με την τεχνολογία καρδιακών παλμών από τον καρπό3 Elevate™, μπορείτε να απαλλαγείτε από το αισθητήριο θώρακα και να μετράτε παλμούς απευθείας από τον καρπό. Με τη χρήση των δεδομένων καρδιακής συχνότητας, το vívoactive® HR, παρέχει ακριβείς πληροφορίες για την καύση θερμίδων και ποσοτικοποιεί την ένταση των δραστηριοτήτων σας παρέχοντας μεγαλύτερη επιβράβευση για την προσπάθειά σας.

 

Βρίσκεται κοντά σας σε όλες τις δραστήριες στιγμές

Τρέξτε, κολυμπήστε, κάντε ποδήλατο, γκολφ, σκι και ακόμα περισσότερα με το vívoactive® HR. Οι ενσωματωμένες εφαρμογές για αθλήματα με GPS, καταγράφουν τα δεδομένα σας ενώ οι έξυπνες ειδοποιήσεις σας κρατάνε σε επαφή. Το vívoactive® HR συνεχίζει να καταγράφει τις δραστηριότητές σας όλη μέρα όπως βήματα, λεπτά έντασης και όροφοι που έχετε ανέβει ακόμα και την ποιότητα του ύπνου σας. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του έχει αυτονομία μέχρι 8 μέρες2 σε λειτουργία ρολογιού/ activity tracker και μέχρι 13 ώρες με χρήση GPS.

 

Λειτουργία Insights από το Garmin Connect

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το vívoactive® HR συγχρονίζεται αυτόματα1 με το Garmin Connect, τη μόνη δωρεάν εφαρμογή που σας γνωρίζει και έπειτα σας δίνει συμβουλές για να νικήσετε το χτες. Οι συμβουλές περιλαμβάνουν κίνητρα για την επίτευξη των στόχων σας ή επιβράβευση όταν τους επιτυγχάνετε. Επιπλέον λαμβάνετε συμβουλές υγείας από ειδικούς.

 

Ας τρέξουμε

Χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο αξελερόμετρο και το GPS, το vívoactive® HR θα σας ακολουθήσει στο τρέξιμο σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο. Μπορείτε να ορίσετε ειδοποιήσεις με δόνηση για καρδιακούς παλμούς, ρυθμό, διαστήματα τρεξίματος/περπατήματος κ.α.. Άλλες λειτουργίες προπόνησης που περιλαμβάνονται είναι Auto Lap® και Auto Pause®. Μετά την προπόνηση εμφανίζει μία σύνοψη της δραστηριότητάς σας που περιλαμβάνει τη συνολική απόσταση, τις θερμίδες, το μέσο ρυθμό και το συνολικό χρόνο.

 

Στο ποδήλατο

Η εφαρμογή με GPS για την ποδηλασία μετράει χρόνο, απόσταση, ταχύτητα και θερμίδες. Είναι συμβατό με προαιρετικά αισθητήρια4 , όπως ταχύτητας ή ρυθμού πεταλιάς, για να μετράτε την πρόοδό σας στην προπόνηση. Επιπλέον, είναι συμβατό με τα φώτα και τα ραντάρ Varia για πιο ασφαλή οδήγηση.

 

Βουτήξτε

Μπείτε στην πισίνα και δείτε λεπτομερή δεδομένα όπως απόσταση διαστήματος και συνολική απόσταση, ρυθμό, αριθμό και τύπο απλωτών και άλλα. Αφήστε το vívoactive® HR να εκτιμήσει την αποτελεσματικότητα της κολύμβησή σας με το δείκτη SWOLF που αθροίζει το χρόνο και τον αριθμό των απλωτών για ένα μήκος πισίνας. Κάντε παύση για ξεκούραση και συνεχίστε. Στο τέλος της προπόνησης, δείτε μία περίληψη των δεδομένων σας που περιλαμβάνει το μέσο όρο του διαστήματος και της συνεδρίας, το συνολικό χρόνο και τα ατομικά σας ρεκόρ.

 

Κάντε κουπί

Αν ασχολείστε με το SUP και την κωπηλασία σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο, η εφαρμογή σας επιτρέπει να καταγράφετε και να βλέπετε τα δεδομένα σας. Δείτε ρυθμό, συνολικό χρόνο, απόσταση και κινήσεις με μια ματιά είτε βρίσκεστε στο νερό ή στο γυμναστήριο.

 

Παίξτε γκολφ

Παίξτε σε ένα διαφορετικό γήπεδο κάθε μέρα κατεβάζοντας από τη βάση των 40,000 γηπέδων από όλο τον κόσμο. Η εφαρμογή για το γκολφ μπορεί να σας εμφανίσει μία απλοποιημένη προβολή του green και μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθήσετε το σκορ για να γνωρίζετε αν είστε πάνω ή κάτω από το par. Η λειτουργία PinPointer σας τοποθετεί στην σωστή κατεύθυνση όταν δεν μπορείτε να δείτε το Green. Επιπλέον, μετράει την απόσταση της βολής με ένα πάτημα.

 

Στην πλαγιά

Όταν κάνετε σκι ή σανίδα, το vívoactive® HR μετράει την ταχύτητα 3D υπολογίζοντας την ταχύτητα και την απόσταση σε κλίση προς τις συντεταγμένες. Επιπρόσθετα, χωρίζει αυτόματα τις διαδρομές και σας δίνει την επιλογή να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Auto Pause, που σταματάει το χρονόμετρο αυτόματα όταν σταματάτε ή είστε στο Lift.

 

Μείνετε σε σύνδεση

Το vívoactive® HR δονείται ελαφρά για να σας ενημερώσει για όλες τις ειδοποιήσεις που λαμβάνει η φορητή συσκευή σας1 όπως κλήσεις, μηνύματα, emails, social media. Επιπλέον, εμφανίζει πληροφορίες καιρού ενώ σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τη μουσική, να εντοπίζετε το τηλέφωνό σας1 και να χειρίζεστε την action camera VIRB. Με τη λειτουργία LiveTrack επιτρέπετε σε φίλους και συγγενείς να βλέπουν τις επιδόσεις σας σε πραγματικό χρόνο. Εξατομικεύστε το vivoactive HR με προσαρμοσμένες εμφανίσεις ώρας, πεδία δεδομένων, εφαρμογές και widgets από το κατάστημα Connect IQRegular μέγεθος για καρπό με διάμετρο από 137 έως 195 mm

X-Large μέγεθος για καρπό με διάμετρο από 162 έως 225 mmΕΓΓΥΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ

 

1.Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone

2.Η αυτονομία της μπαταρίας εξαρτάται από τη χρήση και το μοντέλο του Smartphone

3.Ακρίβεια δεδομένων καθημερινής δραστηριότητας

4.Πωλείται χωριστά

ΤΥΠΟΣ
Κατασκευαστής GARMIN

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!